3d alaprajz, babaháznézet készítése lakáshoz, családi házhoz, ingatlan

3D színes alaprajz lakáshoz, házhoz

Rendeljen magas minőségű, látványos, 3D alaprajzos hirdetést. Több érdeklődője lesz ezért jobb alkupozicióba kerül.

Ára: 14.000 Ft-tól

- 3D SZÍNES ALAPRAJZ ÁRAK -

Ingatlan típusa 1-2 szobás 3-4 szobás 5+ szobás
Társasházi, lakóparki, panel lakás 14.000 Ft 16.800 Ft 19.600 Ft
Családi ház, sorház, ikerház 22.400 Ft 26.900 Ft 31.400 Ft

A fenti árakból 24-37% kedvezményt adunk

A 3D színes alaprajzot (babaháznézet) + a színes berendezett alaprajzot + 3D látványtervet együtt 24-37%-kal kevesebbért is megrendelheti Okos csomagban.

Például

  • 3-4 szobás társasházi lakás 3D színes alaprajza Okos csomagban: 16.800 Ft helyett 10.584 Ft.
  • 6 szobás családi ház 3D színes alaprajza Okos csomagban: 31.400 Ft helyett 19.757 Ft.

Miért vonz több érdeklődőt a 3D színes alaprajzos hirdetés?

A 3D alaprajz (babaház nézet) az ingatlanok bemutatásának legjobb módja. Egyszerre alaprajz, mert egy képen minden helyiséget megmutat, egyszerre látványterv, mert a valóságban ilyen élethűen berendezett ingatlant nem láthatunk felülnézeti módban, egyszerre panorámakép, mert a teljes tér az érdeklődők szeme elé tárul. 3D babaháznézeti képpel ingatlanhirdetése kimagasló minőségű lesz. A kép komoly, felkészült eladóvá emeli és így fogadhatja azon érdeklődők megkereséseit, akik minőségi ingatlanhirdetést és mögötte minőségi ingatlant keresnek akár magasabb áron is.

A megrendelés tartalma:
1 db felülnézetből megjelenített, 1 db vetületi nézetet ábrázoló, és 1 db egy jellemző égtáj felé forgatott színes 3D alaprajz (babaház nézeti kép) a küldött képek alapján valósághű berendezéssel, A4-es, nyomtatható méretben, PDF formátumban e-mail címre elküldve. Összesen 3 PDF fájl. A képeket a megrendelő saját ingatlanhirdetéséhez szabadon, megkötés nélkül felhasználhatja.

3D alaprajz készítést akár másnapra is vállalunk. Az alábbi 3+2 egyszerű lépéssel Ön is rendelhet.

  1. A Megrendelő űrlap kitöltése után küldje el eladó ingatlana kézzel rajzolt mérethelyes, vagy mérnöki, fekete-fehér vonalas alaprajzát csatolt fáljként az alaprajz@hazak-otthonok.hu e-mail címre. A kitöltés során adja meg ingatlana típusát (ház/lakás) és a szobaszámot (1-2, 3-4 vagy 5+), majd válassza ki a 3D alaprajz (babaháznézet) tételt. Ha nincs alaprajz, akkor a "jelölje be, ha nincs alaprajza!" lehetőséget is válassza ki! Mire ügyeljen, ha megrendelés helyett inkább kézzel készített alaprajzot küldene.
  2. Ha a Megrendelő űrlapon @gmail.com végű címet ad meg, feltöltheti az alaprajzot a Házak-Otthonok Google Drive tárhelyére is. A megrendelésben a csak "online szolgáltatást rendelek" lehetőséget adja meg.
  3. Ne felejtse el az automatikus visszaigazoló e-mailben kapott HO- kezdetű rendelésazonosítóját beírni a levele tárgymezőjébe, valamint a külön e-mailben kapott számlát 3 banki napon belül kiegyenlíteni!
  4. Elfogadunk szkennelt, vagy telefonnal fényképezett alaprajzot is, feltéve, hogy a vonalak, méretek, számok jól látszanak és a kép nem torz. A maximális képméret 7Mb, a képformátum JPG, PNG, JPEG, GIF vagy PDF lehet.
  5. Az alaprajz mellé küldjön képeket az eladó ingatlanról, mert azok alapján valósághű berendezéssel (pl. bútorok helye, mérete, nagysága) készítjük el az alaprajzot.

3D színes alaprajz lakáshoz, házhoz

3d alaprajz, babaháznézet készítése lakáshoz, családi házhoz, ingatlanhoz. Olcsó alaprajz készítése.

3D alaprajz rendelése

3D színes alaprajz lakáshoz, házhoz

  1. Töltse ki a Megrendelőt
  2. Küldje el ingatlana alaprajzát, csatoljon beltéri fényképeket is
  3. A küldött számlát 3 banki napon belül egyenlítse ki

Látványos

Ingatlanhirdetése mindig a leglátogatottabbak egyike lesz

Valósághű

Mérnöki alaprajzból készült, pontos és arányos kép

Kitűnő

Kitűnő ingatlanhirdetés = magasabb vételárat is fizetni hajlandó vevő

- KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST! -

A megadott számon munkaidőben hívjuk vissza