Alaprajz készítése lakáshoz, családi házhoz, ingatlanhoz. Olcsó áron alaprajz

Színes, méretes alaprajz berendezéssel lakáshoz, házhoz

Ingatlan eladásához az alaprajz nélkülözhetetlen. Legyen felkészült eladó és mutassa be házát, otthonát színes alaprajzzal!

Ára: 11.000 Ft-tól

- SZÍNES ALAPRAJZ ÁRAK -

Ingatlan típusa 1-2 szobás 3-4 szobás 5+ szobás
Társasházi, lakóparki, panel lakás 11.000 Ft 13.200 Ft 15.400 Ft
Családi ház, sorház, ikerház 17.600 Ft 21.200 Ft 24.700 Ft

A fenti árakból 24-37% kedvezményt adunk

A színes berendezett alaprajzot + 3D színes alaprajzot (babaháznézet) + 3D látványtervet együtt 24-37%-kal kevesebbért is megrendelheti Okos csomagban.

Például

  • 3-4 szobás társasházi lakás színes, berendezett alaprajza Okos csomagban: 13.200 Ft helyett 8.316 Ft.
  • 6 szobás családi ház színes, berendezett alaprajza Okos csomagban: 24.700 Ft helyett 15.523 Ft.

Miért ajánlott színes alaprajzzal hirdetni ingatlant?

A színes 2D alaprajz egyszerre jeleníti meg az alapterületet, a helyiségek beosztását és funkcióját valamint a közöttük lévő kapcsolatot. A 2D alaprajz sokkal jobban mutatja be az ingatlanban rejlő vagy már meglévő kihasználatlan átalakítási, helységalakítási lehetőségeket. Hogyan lehet például egy szobát kettéosztani, egy ajtót áthelyezni, egy helyiséget más funkcióval ellátni, vagy ezt két helyiség között megcserélni. A megrendelt színes alaprajz A4-es méretű, így azt a komoly érdeklődőknek elegánsan átadhatja kinyomtatva, vagy elküldheti e-mailben csatolva.

A megrendelés tartalma:
1 db színes, méretvonalas, - a küldött fényképek alapján - valósághűen berendezett helyiségeket ábrázoló, A4-es méretű, nyomtatható alaprajz, PDF formátumban, e-mail címre elküldve. A színes, berendezett alaprajzot a megrendelő saját ingatlanhirdetéséhez szabadon, megkötés nélkül felhasználhatja.

Színes, mérethelyes alaprajz készítést akár másnapra is vállalunk. Az alábbi 3+2 egyszerű lépéssel Ön is rendelhet.

  1. A Megrendelő űrlap kitöltése után küldje el eladó ingatlana kézzel rajzolt mérethelyes, vagy mérnöki, fekete-fehér vonalas alaprajzát csatolt fáljként az alaprajz@hazak-otthonok.hu e-mail címre. A kitöltés során adja meg ingatlana típusát (ház/lakás) és a szobaszámot (1-2, 3-4 vagy 5+), majd válassza ki a színes 2D alaprajz tételt. Ha nincs alaprajz, akkor a "jelölje be, ha nincs alaprajza!" lehetőséget is válassza ki! Mire ügyeljen, ha megrendelés helyett inkább kézzel készített alaprajzot küldene.
  2. Ha a Megrendelő űrlapon @gmail.com végű címet ad meg, feltöltheti az alaprajzot a Házak-Otthonok Google Drive tárhelyére is. A megrendelésben a csak "online szolgáltatást rendelek" lehetőséget adja meg.
  3. Ne felejtse el az automatikus visszaigazoló e-mailben kapott HO- kezdetű rendelésazonosítóját beírni a levele tárgymezőjébe, valamint a külön e-mailben kapott számlát 3 banki napon belül kiegyenlíteni!
  4. Elfogadunk szkennelt, vagy telefonnal fényképezett alaprajzot is, feltéve, hogy a vonalak, méretek, számok jól látszanak és a kép nem torz. A maximális képméret 7Mb, a képformátum JPG, PNG, JPEG, GIF vagy PDF lehet.
  5. Az alaprajz mellé küldjön képeket az eladó ingatlanról, mert azok alapján valósághű berendezéssel (pl. bútorok helye, mérete, nagysága) készítjük el az alaprajzot.

Színes, méretes alaprajz berendezéssel, lakáshoz, házhoz

színes alaprajz készítés eladó ingatlanhoz

Színes, méretes alaprajz berendezéssel, lakáshoz, házhoz

Színes, méretezett alaprajz rendelése

  1. Töltse ki a Megrendelőt
  2. Küldje el ingatlana alaprajzát, csatoljon beltéri fényképeket is.
  3. A küldött számlát 3 banki napon belül egyenlítse ki

Igényes

Színes alaprajzzal olyan figyelemfelkeltő és igényes hirdetése lehet, mint a profiknak

Mérethelyes

Fekete-fehér vonalas mérnöki, vagy a lézeres távolságmérővel a helyszínen kézzel készített alaprajzból készül

Eladáshoz kötelező

Mérethelyes alaprajzot minden esetben kérnek a vevők az eladás során.

- KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST! -

A megadott számon munkaidőben hívjuk vissza