- ELÁLLÁS -

Tudnivalók a megrendelt szolgáltatás(ok) lemondásával kapcsolatban

A szolgáltatások részben helyszíni kiszállást igényelnek, részben távolról - személyes jelenlétet nem igénylő módon - is elvégezhetők. 

1A személyes jelenlétet nem igénylő, távolról is elvégezhető szolgáltatások - valósághű berendezéssel színes, 2D alaprajz készítés, ingatlaneladást támogató SEO kulcsszavas reklámszöveg írás, 3D alaprajz (babaháznézet) készítés, 3D látványterv, berendezési-, és átalakítási terv készítés, 360o-os virtuális ingatlanséta készítés, havonta hosszabbítható ingatlan.com hirdetési csomag megrendelése és ingatlan.com portálra feltölthető hirdetés készítés, módszertani útmutató ingatlaneladás során az érdeklődőkkel folytatott sikeres kommunikácóhoz - megrendelése esetén az elállást (lemondást) legkésőbb a rendszerünk általi számlaküldésig írásban kell jelezni a kapcsolat@hazak-otthonok.hu e-mail címre küldött ilyen értelmű üzenettel, melyben a megrendeléskor kapott HO- kezdetű azonosító és a LEMONDÁS szó is szerepel. Az azonosító nélkül és/vagy LEMONDÁS szó nélkül érkezett elállást (lemondást) jelző e-maileket a rendszerünk nem dolgozza fel, ezért ezeket a megrendeléseket továbbra is érvényesnek tekintjük és a távollevők között kötött szerződés értelmében fizetési kötelezettség mellett teljesítjük. A számlaküldést megelőző lemondás esetén a számla alapján megfizetett díjat teljes egészében visszautaljuk 48 órán belül arra a számlaszáma, amelyről a pénz érkezett. A számlaküldést követően érkezett lemondás értelmű üzenet rendszerünk fogadja, azonban a szolgáltatás számla alapján megfizett díját nem utaljuk vissza. 

2A személyes jelenlétet igénylő előzetes ingatlanértékbecslés és/vagy panorámaképes ingatlanfotózás és/vagy vonalas alaprajz készítés megrendelése esetén az elállást legkésőbb a díjbekérő kiküldéséig írásban kell jelezni a kapcsolat@hazak-otthonok.hu e-mailcmíre küldött ilyen értelmű üzenettel, amelyben a megrendeléskor kapott HO- kezdetű azonosító és a LEMONDÁS szó szerepel. Az azonosító nélkül és LEMONDÁS szó nélkül érkezett elállást (lemondást) jelző e-maileket a rendszerünk nem dolgozza fel, ezért a rendelést továbbra is érvényesnek tekintjük és a távollevők között kötött szerződés értelmében fizetési kötelezettség mellett teljesítjük.

3A személyes jelenlétet igénylő szolgáltatások esetén az elállás jogával az alábbiak szerint lehet élni:

3/aa díjbekérő befizetését követően a megrendelésben a helyszíni munkavégzéshez rögzített napot megelőző 48 órán túli időtartamban, írásban a kapcsolat@hazak-otthonok.hu érkezett lemondó üzentet fogadja rendszerünk el, melyben a megrendeléskor kapott HO- kezdetű azonosító és a LEMONDÁS szó szerepel. Ebben az esetben a díjbekérőre fizetett teljes összeget 48 órán belül visszautaljuk arra a bankszámlaszámra, amelyről az utalás érkezett.

3/bA 48 órán belül küldött érvényes lemondó üzenetek esetén a díjbekérőre fizetett összeg 75%-t utaljuk vissza 48 órán belül arra a bankszámlaszámra, amelyről az utalás érkezett.

3/cA helyszíni munkavégzést megelőző napon érkezett érvényes lemondás esetén a díjbekérőre fizetett összeg 50%-t utaljuk vissza 48 órán belül arra a bankszámlaszámra, amelyről az utalás érkezett.

3/dA helyszíni munkavégzés napján, de a munkavégzést megelőző 6 órán túl érkezett érvényes lemondás esetén a díjbekérőre fizetett összeg 15%-t utaljuk vissza 48 órán belül arra a bankszámlaszámra, amelyről az utalás érkezett.

3/eA helyszíni munkavégzés megkezdése előtti 6 órán belül érkezett érvényes lemondás esetén nincs visszautalás.

- KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST! -

A megadott számon munkaidőben hívjuk vissza