Érdeklődőkezelés útmutató

Érdeklődő- és vevőkezelés szakmai útmutató

Hogyan tudja kiszűrni az ingatlanturistákat, vagy a komolytalan érdeklődőket csupán pár kérdés feltételével?

Ára: 5.500 Ft

- MÓDSZERTANI ÚTMUTATÓ ÁRA -

Ingatlan típusa 1-2 szobás 3-4 szobás 5+ szobás
Társasházi, lakóparki, panel lakás 5.500 Ft 5.500 Ft 5.500 Ft
Családi ház, sorház, ikerház 5.500 Ft 5.500 Ft 5.500 Ft

A fenti árakból 24-37% kedvezményt adunk

A módszertani útmutatót 24-37%-kal kevesebbért is megrendelheti Okos csomagban.

15 + 9 pontos, tapasztalt ingatlan-szaktanácsadók által összeállított, érdeklődőket minősítő kérdéssorral profi eladóvá készítjük fel.

Lelkiismeretes eladóként a szép fényképekkel, 3D-s tervekkel és a jól megfogalmazott hirdetési leírással is könnyen elfordul, hogy olyan érdeklődőkbe fut bele, akik nem "készültek fel" eléggé az ingatlanából. Átfutották ugyan a hirdetést, de nekik az arra a napra leszervezett megtekintések közül az Ön otthona csak egy a sok közül. Nagy eséllyel csak egy újabb ingatlanturistával vagy egy tanácstalan nézelődővel fog találkozni, először és utoljára. Csak nézelődik, talán másnak keres, talán még a szükséges vételár sincs meg neki. A kérdéssor használatával előszűrheti a telefonon keresztül, vagy üzenetben érdeklőket. A minősítéssel megtudhatja, hogy ez az érdeklődés valós, vagy csak az ingatlanturista, a bizonytalan nézelődő, vagy a tippvadász próbálkozik. Akár 1 - 1.5 órát is megtakaríthat naponta, nem kell átszerveznie a napját, vagy a munkáját, vagy a munkaidő utáni programját, ha az előszűrés eredményeként csak a valós érdeklődőket fogadja személyesen eladó ingatlana bemutatására
A megrendelés tartalma:
Egy pontokba szedett szöveget tartalmazó PDF vagy e-book formátumú útmutató, A4-es nyomtatható méretben, e-mail címre elküldve. Az útmutatót a megrendelő kinyomtathajta és saját ingatlanhirdetése kapcsán szabadon, megkötés nélkül felhasználhatja. viszont továbbadni, harmadik személynek lemásolni, átmásolni, megosztani, belőle részeket továbbközölni nem jogosult.

Szakmai útmutatónkat munkanapokon 9:00 - 16:30 között e-mailben küldjük. Az alábbi 3 egyszerű lépéssel Ön is rendelhet.

  1. Töltse ki a Megrendelő űrlapot. A kitöltés során adja meg ingatlana típusát (ház/lakás) és a szobaszámot (1-2, 3-4 vagy 5+), majd válassza ki az 5* érdeklődőkezelés, 5.500 Ft tételt.
  2. Ha a Megrendelő űrlapon @gmail.com végű címet ad meg, Útmutatónkat letöltheti a Házak-Otthonok Google Drive tárhelyéről is. A megrendelésben a csak "online szolgáltatást rendelek" lehetőséget adja meg.
  3. A külön e-mailben kapott számlát 3 banki napon belül egyenlítse ki! Ne felejtse el beírni az utalás vagy a banki befizetés során a Közlemény rovatba a HO- kezdetű e-mailben kapott megrendelésazonosítóját, mert enélkül nem tudjuk beazonosítani és elküldeni a megrendelteket!

Érdeklődő- és vevőkezelés szakmai útmutató

Ingatlaneladás érdeklődőkezelés

Érdeklődő- és vevőkezelés szakmai útmutató

Szakmai útmutató rendelése

  1. Töltse ki a Megrendelőt
  2. A küldött számlát 3 banki napon belül egyenlítse ki

Szakmai

Külső segítség nélkül is hatásosan előszűrheti a hirdetésére jelentkezőket.

Egyszerű

Mindössze pár kérdéssel kideríthető vele az érdeklődő valódi szándéka

Laikusból profit képez

A legfelkészültebb ingatlan-tanácsadók trükkjei összegyűjtve egy oldalra

- KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST! -

A megadott számon munkaidőben hívjuk vissza