- ÉRVEK -

Miért érdemes kitűnő minőségben hirdetni

2019.07.12.

Drága, drágább, és még annál is drágább

...avagy egy ingatlant miért célszerűbb reális áron hirdetni? | tovább a bejegyzésre

2019.06.27.

Valójában erre kiváncsiak leginkább az Ön házának, lakásának vásárlói

...avagy mit nem mutat be egy hagyományos ingatlanhirdetés? | tovább a bejegyzésre

2019.06.16.

Van egy biztos módszer arra, hogy elkerülhesse az ingatlanturisták látogatását

...avagy egy ingatlan eladása hogyan lehet kevésbé időtrabló? | tovább a bejegyzésre

Drága, drágább, és még annál is drágább

...avagy egy ingatlant miért célszerűbb reális áron hirdetni?

-

Ha a házát, lakását ingatlaniroda közreműködésével szeretné eladni, az árat az ingatlanügynöki jutalék megnöveli. Ezzel hátrányba kerül a hasonló ingatlant eladókkal szemben, mert a rászámolt jutalék 2 - 5% + ÁFA összegű (többnyire 1-3 millió Forintnál is nagyobb). Az ingatlaniroda jutalékával megnövelt áron hirdetett házát, otthonát versenyképtelenné teszi a hasonló adottságú, szobaszámú, alapterületű, de tulajdonos által árultakkal szemben. Az ingatlanvásárlók sokszor a kinézett lakást, családi házat a vételárra számított magas összegű jutalék miatt nem tudják, vagy akarják megvenni. Sok esetben a magas jutalék miatt az ingatlanügynököt megkerülve, az ő háta mögött egyezkednek a tulajdonossal, aminek eredményeként az ingatlaniroda a tulajdonostól végül milliókat fog behajtani peres úton. A "jóhiszemű", az ingatlanügynököt megkerülő vevők miatt végül a tulajdonos milliókat veszíthet a vételárból.

-

A vevők legtöbbször az egyforma adottságú ingatlanok közül a reális áron árultat veszik meg, és a 2-3 millió Forintot inkább a felújításra, átalakításra költik. Hirdesse ingatlanát reális áron, rendeljen szuperpanoráma ingatlanfotót, látványterveket, felújítás előtti-utáni képeket. Mutassa be otthonában rejlő lehetőségeket minél több képen a vevőjelölteknek, mert nekik ez pénzben is kifejezhető értéket jelent. A többszázezres, milliós ügynöki jutalék helyett válaszott csomagtól függően 27.800 Ft és 146.000 Ft közötti áron készítjük el Önnek profi hirdetési anyagát, a 3D alaprajzot (babaháznézet), a szuperpanoráma ingatlanfotót, az átalakítási terveket és a 360o-os ingatlansétát, ezért az ingatlanára továbbra is versenyképes áron találhatja meg a legjobb vevőt.

Számok:
Egy jó állapotú, 2 szoba+nappalis, 7. emeleti, 35.000.000 Ft-os panellakásnál a 4% + ÁFA jutalék összege 1.778.000 Ft. Az ingatlanügynök által készített hirdetésben az eladási ár 36.778.000 Ft lesz, ami 5,08%-kal (4*1,27, = 1.778.000 Ft) magasabb, mint az ingatlan valódi ára. Ha a vevő talál egy pár utcával arrébb lévő ugyanolyan beosztású, 2 szoba+nappalis, 6. emeleti, 35.000.000 Ft-ért árult panellakást, akkor azt fogja megvásárolni, nem a drágábban árultat. A drágább és az olcsóbb lakás eladója egyformán ismeri a lakását, a szomszédokat, a környéket, a ház történetét, a közeli iskolákat, kisboltokat, sportolási lehetőségeket, egyforma lakást árulnak, mégis csak a reális áron hirdetett lakás fog vevőre találni.

Ha szeretné házát, otthonát a megfelelő áron eladni, kattintson az Megrendelés gombra!

Házak, otthonok eladása. Hogyan adjuk el lakásunkat jó áron?
Budapest, Gazdagrét. A nappali panorámafényképe
Lakás, ház eladása. Hogyan adjuk el lakásunkat jó áron?
Budapest, Lágymányos. A nappali valósághű látványterve

Valójában erre kiváncsiak leginkább az Ön házának, lakásának vásárlói

...avagy mit nem mutat be egy hagyományos ingatlanhirdetés?

-

A vevők amikor új lakást, új házat vesznek, szülőktől, albérletből, előző otthonból költöznek el. Az esetek túlnyomó többségében az előző lakásból elhozzák megszokott bútoraikat, berendezési tárgyaikat, háztartási gépeiket is. Első körben arra kíváncsiak, hogy az új lakásban hogyan és hol fognak elférni a dolgaik. Ha egy még lakott lakást néznek meg vásárlási céllal, az eladó ott lévő bútorai, tárgyai helyére kell elképzelniük saját dolgaikat, ami csak ritkán sikerül.

-

Mutassa meg azt az üres lakást képekben, amit majd a vevők birtokba vesznek! Elkészítem Önnek lakása, háza bútorok, berendezési tárgyak nélküli látványképeit, hogy megkönnyíthesse vevőjelöltjei vásárlást illető döntését. A látványképek megmutatják vevőjének azt az üres, birtokba vehető lakást, ahová a bútorait, berendezési tárgyait el tudja helyezni. Mindezt úgy, hogy megtekintéskor nem kell szalaggal méregetni, vagy képzeletben eltologatni a bútorokat, vagy megkockáztatni, hogy az ágy csak a nappaliba fér el, a hálószobába már nem.

Ha szeretné házát, otthonát modern technika használatával látványosan hirdetni, kattintson az Megrendelés gombra!Ingatlan eladása. Látványtervek. Kiköltözés előtt-után képek.
Családi ház eladása. Látványtervek. Kiköltözés előtt-után képek.
Ingatlan eladása. Családi ház 3D látványtervek. Kiköltözés előtt-után képek.
Lakás eladása. Lakások 3D látványtervek. Kiköltözés előtt-után képek.
Kiköltözés előtti-utáni képek

Van egy biztos módszer arra, hogy elkerülhesse az ingatlanturisták látogatását

...avagy egy ingatlan eladása hogyan lehet kevésbé időtrabló?

-

Az ingatlanturista az az ember, aki sokszor lehetetlen időpontokban, pl. munkanap délben, vagy húsvét vasárnap szeretné a hagyományos módon készült fényképek és leírt szöveg alapján megtekinteni az Ön eladó ingatlanát, majd miután kicsit késve megérkezik és 1 perc alatt végiglohol a szobákon, elköszönés helyett azt mondja, "mégsem erre gondoltam". Majdnem biztos, hogy az ingatlanturista rövid és eredménytelen látogatása miatt Ön átszervezte a napját, vagy annak nagyobb részét.

-

Ha szeretné elkerülni az ingatlanturistákat, elkészítem Önnek otthona beltéri-, és a közeli környék kültéri szuperpanoráma ingatlanfotóját, otthona átalakítási, és "hogyan rendezhető be a lakás másképp" lehetőségeit 3D-s látványtervekkel. 360o-os virtuális ingatlanbejárással, 3D alaprajzzal (babaháznézet) és a képeken nem látható tudnivalókról a keresőmotorok számára optimalizált módon megírt hirdetési szöveggel hirdetése profi módon fog megjelenni. Ha egy vevőjelölt a megtekintés miatt felhívja, küldje el neki a e-mailben a megtekintés előtt a megrendelt nagyfelbontású képeket. A panorámafényképek pontosan megmutatják az otthona jelen állapotát, a 3D-s látványtervek pedig azt, hogy milyen át- és kialakítási lehetőségeket rejt. Könnyebb elképzelni a leendő vevői számára azt, hogy milyen "már ott lakni", ha ezt képekkel elősegíti. Minél több és pontosabb képes és szöveges információt nyújt, annál biztosabb, hogy elkerüli az ingatlanturisták időtrabló látogatását.

Ha ingatlana eladási ideje alatt szeretné elkerülni a  komolytalan érdeklődőket, kattintson a Megrendelés gombra!

Házak, otthonok eladása. Hogyan adjuk el otthonunkat megfelelő áron
Házak, otthonok eladása. Hogyan adjuk el ingatlanunkat?
Átalakítási látványtervek készítése családi házakhoz és lakásokhoz. Családi ház látványterv árak.
1161 Budapest, Sashalom. Felül: Teraszkapcsolatos nappali + étkező kiköltözés előtti állapota. Alul: két lehetséges átalakítási terv.

A legjobb ár-érték arányú Okos csomag minden ingatlanhoz rendelhető és az alábbiakat tartalmazza:

  • színes 2D alaprajz
  • SEO kulcsszavas szöveg
  • 170o-os szuperpanoráma ingatlanfotó
  • 360o virtuális ingatlanséta
  • 3D alaprajz (babaháznézet)
  • 2D látványterv
  • 5* érdeklődőkezelés e-book
  • ingatlan.com legjobb 25 helyek egyike

Ráadás! Most minden Okos csomagot rendelő az előzetes ingatlanértékbecslést 14.000 Ft helyett 0 Ft-ért kapja. (AJÁNDÉKBA!)

IGEN, szeretném a kedvezményt igénybe venni!

Inkább teljes áron rendelek.

Ingatlanhirdetés árkedvezménnyel

Ha szeretne házát, otthonát 29% - 37% kedvezménnyel Okos csomaggal eladásra meghirdetni, kattintson az Okos csomagok gombra!

- HA MEGBÍZ MINKET -

...akkor ingatlana a kategóriája top 25 találata közé kerül

Hogyan adjuk el házunkat, otthonunkat sikeresen.?

Egy ingatlan nagyjából 45-70 nap alatt talál vevőre átlagos képekkel és "mert a többi hirdetés is ilyen" szöveggel. Az újként feltöltött átlagos hirdetés 1 hét elteltével hátracsúszik a 8-ik, 10-ik oldalra, ahová a valódi vevőjelöltek már nem lapoznak, mert az első 4-5 oldalon találnak annyi, főleg ingatlanirodák által pénzért hirdetett ingatlant, hogy azokat hívják fel, nézik meg, vásárolják meg. Egyszerű megoldással könnyen elkerülhető, hogy eladó ingatlana szinte megtalálhatatlan legyen, ha hirdetési csomagjaink közül választ, mert ezzel hirdetését eladó ingatlana kategóriájának első 25 találata között tarthatja.

...akkor tapasztalat nélkül is sikeresen tudja eladni otthonát

Hogyan adjuk el házunkat, otthonunkat?

Ha most rendel hirdetési csomagjaink közül, akkor magánszemélyként költséghatékonyan és különösebb hirdetési tapasztalat nélkül is eladhatja ingatlanát úgy, mintha egész életében csak ezzel foglalkozna. Elkészítjük házára, otthonára szabott egyedi hirdetését 3D virtuális ingatlansétával, professzionális nagyfelbontású szuperpanoráma ingatlanfotóval, 3D alaprajzzal (babaháznézet), 3D látvány- és átalakítási tervekkel, valamint az internetes keresőprogramok számára optimalizáltan megírt szöveggel. Magas minőségű hirdetése kitűnik a tömegből. Megrendelés esetén az érdeklődőket előszűrjük és minősítjük, ezért Önnek már csak a potenciális vásárlóval kell tárgyalnia.

...akkor fizetési hajlandóságra szabott árakkal találkozik

Ingatlan eladása ingatlanügynök nélkül

Hirdetési csomagjaink mindenki számára valóban megfizethetők. A megrendelők nem kerülnek árhátrányba, mert nincs az eladási árat feleslegesen növelő milliós, rászámított jutalék. A sok időt lefoglaló, számos telefonba kerülő és egyeztetést igénylő, rengeteg ingatlanturistát eredményező hagyományos hirdetésekkel szemben a mai modern fényképezési és 3D technikát is igénybevevő, meggyőző vizuális élményt nyújtó, keresőoptimalizált szöveggel elkészített hirdetésekkel kitűnik a tömegből, hirdetése a kategória top 25 legjobb találata között marad, ezért előbb talál Önre a legjobb vevő.
Kérem, hogy olvassa el a Gyakran Ismételt Kérdéseket, mert a legtöbb kérdésre ott talál választ.
Ha mégsem, kérjük írja meg egyedi kérdését, kérését Üzenetküldő oldalunkon, hamarosan elküldjük a választ!
- VÁLASSZON JOBBAT, MINT AZ ÁTLAGOS ! -

Pénztárcabarát

... mert nincs millós, 3-5% + ÁFA közvetítői jutalékkal megnövelt, emiatt versenyképtelen eladási ár és emiatt a jelentős árhátrány. Szolgáltatásunk árait a valódi fizetési hajlandósághoz igazítottuk.

Időtakarékos 

... mert nincs ingatlanturista, nincs időtrabló telefonálás, nincsenek mindössze 30 perccel előbb lemondott olyan ingatlanmegtekintések, amelyek miatt korábban át kellett szerveznie a napját.

Modern

... mert nem kell ingatlanmegtekintőket minden egyes alkalommal fogadni, hiszen akár mobiltelefonon, vagy laptopon is nézhető 3D alaprajz (babaháznézet) a képernyőn valósághűen mutatja be otthonát.

Egyszerű

... mert nem kell külön az ingatlanossal, a fotóssal, és egy jó szövegíróval találkozni és szerződni, hiszen egy komplett csomagban és jobb minőségben rendelheti meg mindazt, amit egy hagyományos hirdetéshez drágábban és csak több forrásból lehet.

Hatásos

... mert nem fog elveszni hirdetése a többi hasonló között, mert szöveges, képes, videós hirdetése jóval az átlag fölé emelkedik, előbb találnak rá a lehetséges vevőjelöltek és ezért előbb tud adásvételi szeződést kötni és a kifizetett eladási árral a kezében továbblépni.

Kényelmes

... mert az eladás folyamatát hátradőlve, kényelmesen, a karosszékből is irányíthatja, hiszen csak a szakértőink által szűrt, előminősített és kellő mértékben felkészített komoly érdeklődőket kell személyesen fogadnia.

Ha szeretné házát, otthonát késlekedés nélkül, egyszerűen és a megfelelő áron eladni, kattintson az Megrendelés gombra!

- KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST! -

A megadott számon munkaidőben hívjuk vissza