- VÁLASSZON JOBBAT, MINT AZ ÁTLAGOS ! -

Pénztárcabarát

... mert nincs millós, 3-5% + ÁFA közvetítői jutalékkal megnövelt, emiatt versenyképtelen eladási ár és emiatt a jelentős árhátrány. Szolgáltatásunk árait a valódi fizetési hajlandósághoz igazítottuk.

Időtakarékos 

... mert nincs ingatlanturista, nincs időtrabló telefonálás, nincsenek mindössze 30 perccel előbb lemondott olyan ingatlanmegtekintések, amelyek miatt korábban át kellett szerveznie a napját.

Modern

... mert nem kell ingatlanmegtekintőket minden egyes alkalommal fogadni, hiszen a mobiltelefonon, vagy laptopon is nézhető 3D alaprajz (babaháznézet) a képernyőn valósághűen mutatja be otthona helyiségeit és azok kapcsolatait.

Egyszerű

... mert nem kell külön az ingatlanossal, a fotóssal, és egy jó szövegíróval találkozni és szerződni, hiszen egy komplett csomagban és jobb minőségben rendelheti meg mindazt, amit egy hagyományos hirdetéshez drágábban és csak több forrásból lehet.

Hatásos

... mert nem fog elveszni hirdetése a többi hasonló között, mert szöveges, képes, videós hirdetése jóval az átlag fölé emelkedik, előbb találnak rá a lehetséges vevőjelöltek és ezért előbb tud adásvételi szeződést kötni és a kifizetett eladási árral a kezében továbblépni.

Kényelmes

... mert az eladás folyamatát hátradőlve, kényelmesen, a karosszékből is irányíthatja, hiszen csak a szakértőink által szűrt, előminősített és kellő mértékben felkészített komoly érdeklődőket kell személyesen fogadnia.

Ha szeretné házát, otthonát késlekedés nélkül, egyszerűen és a megfelelő áron eladni, kattintson az Megrendelés gombra!

- KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST! -

A megadott számon munkaidőben hívjuk vissza