- GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK -

Itt a legtöbb kérdésére biztosan megtalálja a választ

A lényeg

 1. A házukat, otthonukat eladóknak azzal, hogy a hirdetésükhöz profi látványtervet, panorámaképes ingatlanfotót, virtuális ingatlansétát, és kulcsszavas hirdetési szöveggel készítünk és az ingatlan.com-on folyamatosan az első 25 hely egyikén, a hasonló hirdetéseket megelőzve és kiemelten hirdetjük az eladó ingatlant.
 2. A tökéletes ingatlanhirdetéshez szó szerint mindent, alaprajzot, babaháznézetet, virtuális ingatlansétát, 170o-os panoráma ingatlanfotót és lényegretörő, könnyen olvasható mégis információgazdag hirdetési szöveget rendelhetnek egyéni összeállításban, vagy az előbbieket 3D, Plusz és Extra elnevezésű, előre összeállított hirdetési csomagban, 24-37% árkedvezménnyel.
 3. Tapasztalt ingatlantanácsadóval, profi ingatlanfotóssal, zseniális 3D-s látványtervezővel és proaktív ügyfélszolgálattal dolgozunk.
 4. Azt gondoljuk, hogy legjobban a tulajdonos ismeri és tudja eladni az ingatlanát, ezért mi őket támogatjuk azzal amiben mi vagyunk a legjobbak: az ingatlanhirdetések elkészítésében.

Előnyök

A legnagyobb előny az, hogy nem kell ügynököt vagy irodát megbízni 2-3.000.000 Ft jutalékért, mert a mi szolgáltatásainkkal és a tulajdonos eladó ismeretével is sikeresen el lehet adni az ingatlant. Eladóként megtakarítja a milliós jutalékot, ennyivel reálisabb áron hirdetheti az ingatlant. A reális árú ingatlant nagyobb vevőkör keresi és tudja megvásárolni, így eladóként a vételárral a kezében előbb lehet továbblépni.

További előnyök:

 • mindenki számára megfizethető, csomagáraink 27.800 Ft - 146.000 Ft közöttiek
 • a hirdetés árát többszörösen visszakapja eladáskor
 • rugalmas, mert az elképzelése szerinti szolgáltatásokat egyesével is megrendelheti
 • gyors, mert akár másnapra is összeállítjuk profi hirdetését
 • modern, mert a legkorszerűbb eszközökkel és technikákkal emeljük ki hirdetését a többi közül

Árak

Áraink nem m2 alapúak, csak a lakócélú szobák számától függenek. Áraink a fizetési hajlandóságra szabottak. A legolcsóbb csomagunk az 1-2 szobás lakások tulajdonosait célozza. Mindössze 27.800 Ft-ért kitűnő minőségű és tartalmú hirdetést rendelhetnek. A legdrágább csomagunk 146.000 Ft-ba kerül, mellyel pl. egy 7 szobás 3 szintes családi házat lehet a profi ingatlanfotózás és széleslátószögű kül- és beltéri panorámakép készítés , valósághű berendezéssel színes, 2D alaprajz készítés, ingatlaneladást támogató SEO kulcsszavas reklámszöveg írás, 3D alaprajz (babaháznézet) készítés, 3D látványterv, berendezési-, és átalakítási terv készítés, 360o-os virtuális ingatlanséta készítés, havonta hosszabbítható ingatlan.com hirdetési csomag megrendelése és ingatlan.com portálra feltölthető hirdetés készítés, módszertani útmutató ingatlaneladás során az érdeklődőkkel folytatott sikeres kommunikácóhoz elnevezésű szolgáltatásainkkal hirdetni. Igen, 146.000 Ft-ért az előbbieket mind tartalmazza a csomag.

Lehetőségek

Igen, ez is egy lehetőség. Jobb eredmény érhető el látványterveinkkel, 15 képből összefűzött panorámafotóinkkal, 3D alaprajzunkkal, SEO kulcsszavas hirdetési szövegünkkel ÉS az ingatlan.com csomaggal. Minden hirdetési elképzelést, stratégiát megvalósítunk, Ügyfélszolgálatunk és munkatársaink rendkívül rugalmasak és kreativak. Egyik alapelvünk az, hogy nincs rossz kérdés.

Virtuális ingatlanséta

A virtuális ingatlanséta a Házak-Otthonok egyedülálló szolgáltatása. Ellentétben a hagyományos ingatlansétával, ahol csak a fix fényképezési pontok között lehet lépkedni, a virtuális ingatlanséta tetszőleges helyen megállítható, tetszőleges helyre irányítható. Tényleg olyan, mintha jelen lenne a néző az ingatlanban. A hirdetési portálok nincsenek felkészülve ilyen minőségű hirdetési megjelenésre. Emiatt az ingatlanséta csak linkként küldhető el az érdeklődőknek, vagy osztható meg pl. Facebookon.

Számla és teljesítés

Igen, Ön elküldi a megrendelését írásban, vagy megerősíti a szóban megrendelteket, mi küldjük a díjbekérőt vagy a számlát és teljesítjük a megrendelést. Ez alól kivétel a helyszíni felméréssel készülő alaprajz és a szuperpanorámás ingatlanfotózás. Ezek árainak felét díjbekérőre, második felét a helyszínen a munkavégzést követően kell fizetni.

Szóban is rendelhető

Igen, tényleg elég az ügyfélszolgálatnak szóban elmondani a megrendelést. A megrendeltekről e-mailben visszaigazolást küldünk. Ezzel válik a rendelés véglegessé. Megrendelést írásban a Megrendelő form kitöltésével is megadhat, még regisztrálni sem kell.

Sokkal ésszerűbb és olcsóbb, mint hálózatban dolgozó, függő ingatlanügynökkel szerződni.

 1. Ha az ingatlanirodával kötött szerződése lehetővé teszi, bontsa fel.
 2. Rendelje meg a saját elképzelés szerinti hirdetési anyagot, 3D alaprajzot, ingatlansétát, széleslátószögű ingatlanfotókat, ingatlan.com hirdetést.
 3. Töltse fel saját hirdetésként a megrendelteket. Az ingatlan.com szolgáltatásunkat megrendelőknek a Házak-Otthonok végzi a hirdetés feltöltést és hirdetéskezelést.


Ha a szerződés nem kizárólagos, vagy félkizárólagos (csak az iroda és a tulajdonos hirdetheti), akkor a feltöltésnek semmi akadálya. Ha kizárólagos és határozott időre szól, akkor meg kell várni a lejáratot, ha határozatlan időre szól, akkor felbontható, nem kell a lejárati idő végét megvárni. Akár kizárólagos, akár félkizárólagos vagy nem kizárólagos a szerződés és az felbontható, fontos tudni azt, hogy korábban megtekintési nyilatkozatot aláírt személy nem lehet a vevő, mert akkor a tulajdonosnak az ingatlaniroda felé jutalékfizetési kötelezettsége keletkezik. Ha szükséges, szakmai, ingatlanszakjogászi segítséget közvetítünk a korábban ingatlanirodával kötött szerződés felbontásához.

Lakócélú és ipari, kereskedelmi ingatlanokhoz

Szolgáltatásaink körét folyamatosan bővítjük. A weboldalon jelenleg csak lakócélú ingatlanhoz rendelhetők profi ingatlanfotózás és széleslátószögű kül- és beltéri panorámakép készítés , valósághű berendezéssel színes, 2D alaprajz készítés, ingatlaneladást támogató SEO kulcsszavas reklámszöveg írás, 3D alaprajz (babaháznézet) készítés, 3D látványterv, berendezési-, és átalakítási terv készítés, 360o-os virtuális ingatlanséta készítés, havonta hosszabbítható ingatlan.com hirdetési csomag megrendelése és ingatlan.com portálra feltölthető hirdetés készítés, módszertani útmutató ingatlaneladás során az érdeklődőkkel folytatott sikeres kommunikácóhoz szolgáltatások.

Ettől eltérő igényét kérjük jelezze Ügyfélszolgálatunknak telefonon, vagy írásban. Lehetőség van ipari, kereskedelmi és szolgáltatócélú ingatlanok hirdetésére, hirdetéskezelésére, vagy hirdetésük elkészítésére is. Ezekben az esetekben előzetes tájékozódást és/vagy felmérést követően egyedi árat adunk. Érdeklődő üzenetet itt küldhet, vagy kérjük érdeklődjön a +36 20 214 9098-as számon munkaidőben!

Az ingatlaneladás legtöbb nyűgjét egyszerűen elfelejtheti

Köztudomású, hogy ingatlant eladni nehéz, nem megvenni. A megtakarított pénzt pillanatok alatt be lehet "cserélni" egy lakásra, de egy lakást készpénzre "váltani" több hónapos, legtöbbször nagyobb leterhelést jelentő, az ingatlanturisták látogatásaival, állandó rendrakással, mások által megszabott időre történő hazaéréssel, a megtekintők 10 perces látogatásai miatt kettészakított hétvégékkel tűzdelt folyamat végén lehet.

Szolgáltatásunk megrendelői a fényképezés kedvéért egyszer rendberakott otthonukról mutatnak be az érdeklődőknek pozitív hangulatot, egy "mitől-jó-ott-lakni" érzést, akik a nap 24 órájában bármikor újra és újra bejárhatják a lakást, házat, kertet anélkül, hogy fizikai valójukban jelen lennének. A 3D alaprajz (babaháznézet), a 3600-os virtuális ingatlanséta, az emberi szem széles látóteréhez igazított szuper- és szalagpanoráma-képek a személyes ottlét érzetét keltik.

A több hónapos ingatlaneladási folyamat az itt megrendelhető szolgáltatás igénybevételével jelentősen egyszerűbbé tehető és lerövidíthető. További előny az, hogy az eladó hamarabb veheti biztosra, hogy el tudta adni ingatlanát és vételárból például tovább tud költözni. A gyorsabb eladáshoz megfizethető áron kap sokrétű ingatlanszakmai támogatást, valamint részletesebb, pontosabb és emiatt hatékonyabb hirdetést. Szolgáltatásunk igénybevevői az eladás első szabályának megfelelően hirdetésükkel kitűnnek a tömegből, így hamarabb találnak vevőt.

Felmérést követően egyedi ajánlat alapján rendelhetők szolgáltatások.

A felmérést követően megrendelhető a szolgáltatás panziókhoz, éttermekhez, kávézókhoz, cukrászdákhoz, irodákhoz, műhelyekhez, csarnokokhoz, telephelyekhez, raktárakhoz, bemutatótermekhez, árusító helyekhez, szolgáltatási pontokhoz. Érdeklődő hívását munkaidőben a +36 20 214 9098-as számon, üzenetét a kapcsolat@hazak-otthonok.hu címre várom, vagy küldje el elképzelését Üzenetküldő oldalunkon.

Addig a napig érdemes profi módon hirdetnie ingatlanát, ameddig vevője a foglalót ki nem fizette.

A szolgáltatás megrendelhető akár az ingatlan eladása előtti napokban, hetekben, akár már folyamatban lévő hirdetés esetén is. Nem késő megrendelni akkor sem, ha korábban már egy ingatlanirodát is megbízott az eladással. Az ingatlaniroda jutalékkal növelt, jóval magasabb árral hirdeti ugyanazt az ingatlant. Ezzel szemben a szolgáltatásom megrendelői a jutalék nélküli, reális, valós piaci áron hirdethetik otthonukat. Független ingatlantanácsadóként szakmai tanácsadást nyújtok Önnek, ha szeretné felbontani az ingatlanirodával korábban kötött megbízását!

Mindaddig érdemes megrendelni a szolgáltatást és tulajdonosként hirdetni az eladó ingatlant, ameddig nincs meg az a biztos vevő, aki ügyvéd előtt aláírta az adásvételi szerződést.

Független ingatlantanácsadóként sikerdíjas közvetítői tevékenységet végzünk. A sikerdíj mértéke az eladandó ingatlan vételárának ÁFA-mentes 1.5%-a.

Független, az ingatlanközvetítői névjegyzékben szereplő tanácsadóként ingatlanközvetítői tevékenységet végzek versenyképes és reális áron, Budapesten a XI. és XXII. kerületben, Budaörsön, Biatorbágyon, Budakeszin, Érden, Diósdon, Törökbálinton illetve Pest-megye nyugati területén, a kelenföldi vasútállomástól és metrótól legfeljebb 30-40 percre található, lakásokkal és kertes, garázsos családi házakkal foglalkozom. Eladó ingatlanát szakmai hozzáértéssel és professzionalizmussal kezelem, ingatlanhirdetését a kategória 25 legjobb találta között tartom, a jelentkezőket "előszűröm" és minősítem, az ingatlanmegtekintéseket vállalható időpontokra szervezem, az eladók hétvégi pihenőidejét tiszteletben tartom. A szakmai átlagnál 3-szor hatékonyabb, egyéni technikával és stílusban dolgozom azért, hogy ingatlanát a legjobb vevő a legjobb áron vásárolja meg Öntől.

 

- ÜZENETKÜLDÉS -

Kérem adja meg nevét, telefonszámát és e-mail címét, valamint írja meg üzenetét!


Ha üzenetküldés helyett megrendelést szeretne tenni, kérem, hogy a MEGRENDELÉS oldalt használja erre!


Az üzenet feladójának neve / cégnév
Erre a címre küldjük a visszaigazolást
Ha megadja, munkaidőben visszahívjuk
Mivel kapcsolatban ír üzenetet?


Ellenőrző kód   Az ellenőrző kód SPAMküldő robotok kizárására szolgál
Az ellenőrző kód a beviteli mezőbe kattintás során frissül!


Ha a fenti kérdések és válaszok alapján úgy döntött, hogy házát, otthonát megfizethető áron, professzionális hirdetési csomaggal, a megfelelő áron hirdetné meg, kattintson az Megrendelés gombra!

- EREDMÉNYEINK -

Az alábbi grafikon tartalmazza az eddig elkészült hirdetési anyagok számát

1-2 szobás lakás

db

3-4 szobás lakás

db

5+ szobás lakás

db

1-2 szobás ház

db

3-4 szobás ház

db

5+ szobás ház

db
Költözés új otthonba. Segítség az eladáshoz

Eljött az idő és egy nagyobb lakásba költözik a meglévő kisebből?

Válassza a legjobb megoldást 2019-ben! Ha kinézte már új otthonát, de a vételárhoz gyorsan el kell adnia egy másik ingatlant, vagy azt, amiben most él. Ingatlaneladás magas minőségben, megfelelő áron, kiemelt hirdetéssel, az ingatlan.com oldalon a kategória legjobb 25 hely egyikén, akár napi 1.263 Ft-ért, a hagyományosnál rövidebb idő alatt!

Foglaljon időpontot és rendelje meg eladó ingatlanához illő csomagját!

Eladná otthonát, ezért szakemberekre bízná a munka nehezét?

Független ingatlantanácsadó és értékbecslő szakembereink lelkiismeretes és pontos munkával megkeresik az Ön számára legjobb vevőt. Jutalékunk összege a reális 1.5% - és a legjobb hír, hogy ÁFA-mentes. Magas minőségben összeállított, nagyfelbontású és méretű képekkel, videóval és kulcsszavas hirdetési szöveggel hirdetjük ingatlanát, így előbb találja meg a legjobb vevőjét! Kattintson a Megrendelés gombra, ha kényelmesen szeretné az ingatlanát megfelelő áron eladni és a munka nehezét inkább ránk bízni!

Költözés új otthonba. Segítség az eladáshoz

Ingatlant örökölt és nincs ideje foglalkozni az eladással?

Bízza ránk a dolgot! Elkészítjük az ingatlan professzionális hirdetését, színes 3D alaprajzzal, kül- és beltéri szuperpanoráma ingatlanfotóval, 3D látványtervvel, babaháznézeti képpel, valamint SEO kulcsszavas szöveggel. Az ingatlant az eladásig folyamatosan a kategória legjobb 25 helyei egyikén - lehetőleg az első oldalon - hirdetjük. A magas minőségű hirdetésre beérkező érdeklődéseket pl. ingatlanos, tippvadász, előszűrjük és az Önnek megfelelő napra és napszakra szervezzük meg az ingatlanmegtekintéseket. Önnek csak a valódi vevőjelöltekkel kell személyesen találkoznia.