- LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE -

10/10-es ingatlaneladás a Házak-Otthonok szakértőivel1/10

Kapcsolatfelvétel

Munkaidőben 9:00 - 18:30 óra között várjuk hívását a +36 20 214 90 98-as mobilszámon. Érdeklődő levelét - ami még nem megrendelés - egész nap várjuk a kapcsolat@hazak-otthonok.hu címen. 10:00 - 20:00 óra között chatelhet velünk a Facebookon, a fb.me/Hazakotthonok oldalon, az Üzenetküldés gombra kattintva.

2/10

Megrendelés összeállítása

Rendelhet igény szerint


Több szolgáltatásunkhoz szükséges az eladó ingatlan méretpontos alaprajza. Ha nincs, akkor alaprajzkészítést is vállalunk kedvezményes áron.

Előzetes ingatlanértékbecslés szolgáltatásunk az Okos csomagot rendelőknek ingyenes

3/10

Időpontfoglalás

Helyszíni munkavégzéskor:
Előzetes értékbecsléshez, ingatlanfotózáshoz és alaprajz készítéshez helyszíni munkavégzés szükséges. Ekkor telefonon, szóban is foglalhat időpontot és leadhatja rendelését. A telefonban egyezetett időpontról és a megrendeltekről e-mailben egy visszaigazoló üzenetet küldünk, amelyre egy egyszerű IGEN, vagy OK, vagy RENDBEN választ kérünk vissza. Az üzenet visszaérkezésétől számítva válik a szóbeli megrendelés elfogadottá. Írásban regisztráció nélkül, a Megrendelő űrlapon, a pár szükséges adat kitöltése után adhatja le megrendelését.

Távoli munkavégzéskor:
Nem szükséges az időpontfoglalás, ha színes, méretes, berendezett alaprajzot, 3D látványtervet, babaháznézeti képet, virtuális ingatlansétát, kulcsszavas hirdetési szöveget, havidíjas, a kategória 1 - 25 helyek egyikére szóló ingatlan.com hirdetést , napi 1.263 Ft-ért, illetve ezek tetszőleges kombinációját, vagy a 3D csomagot rendeli.

4/10

A megrendeltek teljesítése

Helyszíni munkavégzés esetén:
Az egyeztetett időpontban és helyszínen elkészítjük a megrendelt nagyfelbontású panoráma ingatlanfotókat.

Távoli munkavégzés esetén:
Rendelhet olyan szolgáltatás(oka)t is - színes, méretes, berendezett alaprajz, 3D látványterv, babaháznézeti 3D kép, virtuális ingatlanséta, kulcsszavas hirdetési szöveg - amely(ek)hez méretpontos, mérnöki alaprajzot használunk. Az előbbiek és a havidíjas, a kategória 1 - 25 helyek egyikére szóló, napi 1.263 Ft-ba kerülő ingatlan.com hirdetés megrendelésekor nincs időpont egyeztetésre szükség, mert a teljesítés stúdiónkban történik.

5/10

Utómunka

Az elkészült panoráma ingatlanfotók utómunkán esnek át. Ekkor készül el az el- és kitakarás pl. berendezési tárgyakról, képvágás, digitális korrekció. és történik a SEO kulcsszavas hirdetési szöveg elkészítése is.

6/10

Elkészült anyag elküldése, feltöltése

Az elkészült hirdetési szöveget, 3D látványterveket, 2D alaprajzot, a panorámaképeket, illetve a virtuális ingatlanbejárás linkjét elküldjük a Megrendelő e-mail címére, hogy azokat a saját hirdetéséhez felhasználhassa, feltölthesse és megoszthassa, illetve ekkor kerül fel megrendeléstől függően az ingatlanhirdetés az ingatlan.com-ra a kategória 1 - 25 hely egyikére.

7/10

Hirdetéskezelés

Megrendeléstől függően az ingatlan.com oldalt naponta monitorozzuk annak érdekében, hogy hirdetése folyamatosan az 1 - 25 helyek egyikén szerepelhessen. A hirdetési idő alatt a szöveges tartalmat a szükséges időközönként értelemmegtartó módon módosítjuk azért, hogy azt újra frissnek és relevánsnak tartsa a rendszer és az előresorolást fenntartsa.

8/10

Üzenetek és telefonok alapján az érdeklődők előszűrése

Magas minőségű, az átlagoshoz képes kitűnő hirdetése több érdeklődést kap. Ezeket a megkereséseket - pl. ingatlanosok, tippvadászok - megszűrjük. Az érdeklődőket több szempontból előminősítjük (pl. milyen ütemben tudnak fizetni, ha eladóként Ön továbbköltözik, a vevők ki tudják Önnek fizetni az Ön által megvett ingatlan első vételárrészletét, a vevőknek szükséges kölcsönt felvenniük a vételár kifizetéséhez, mennyi időn belül szeretnének a vevők beköltözni, stb.). Ezért Önnek csak a valódi, érdemi fizetőképes vevőjelöltekkel kell beszélnie és találkoznia.

9/10

Lehetséges vevők látogatásának egy időpontra szervezése

A minősített érdeklődőknek az Önnek megfelelő napra és napszakra személyes találkozást, ingatlanmegtekintést szervezünk. Ezzel előre tervezhető az érdeklődők látogatása, őket egy délután egyszerre vagy pl. félóránként egymást követően tudja fogadni. Nincs kieső idő, hosszabb várakozások, "ígérte, de végül nem jött el" érdeklődő.

10/10

Legjobb vevő kiválasztása, adásvételi szerződés előkészítése

Az ingatlanmegtekintés során kapott visszajelzések, illetve a személyes benyomások alapján Ön kiválasztja az érdeklődők közül azt, akivel adásvételi szerződést kötne. Mivel bevett szokás az, hogy a vevő hozza az ügyvédet, az adásvételi szerződés előkészítéséhez az eladóknak telefonos szakmai konzultációt nyújtunk, így ők is széleskörű tájékoztatást kaphatnak a szerződés aláírása előtt.

Ha Ön is azt szeretné, hogy otthona eladása egyszerűen, zökkenőmentesen történjen és a megfelelő árat kapja  meg ingatlanáért, kattintson a Megrendelés gombra!

- KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST! -

A megadott számon munkaidőben hívjuk vissza