- SZAKTERÜLETEINK -

Így készítjük Önnek a kitűnő ingatlanhirdetéseket

Színes, méretes alaprajz berendezéssel, lakáshoz, házhoz

ára: 11.000 Ft-tól

Színes alaprajz, házakhoz, lakásokhoz. Alaprajz készítés eladó ingatlanhoz

Színes, méretes alaprajz berendezéssel, lakáshoz, házhoz

ára: 11.000 Ft-tól

A vevők számára az első hasznos információt egy eladó ingatlanról az alaprajz nyújtja. A 2D színes mérethelyes és méretes alaprajzra 10-ből 9-en rákattintanak. A funkciók szerint színezett alaprajz az eladó ingatlan lakócélú és kiszolgálóhelyiség-kapcsolatait plusz vizuális információval mutatja meg. Az érdeklődők, vevőjelöltek által nagyon fontosnak tartott átalakítási, helyiségösszevonási vagy további kialakítási lehetőségek, - hogyan lehet egy nagyobb szobából két kisebbet kialakítani, vagy hova lehet egy ajtót áthelyezni - jobban látszanak. A színes 2D alaprajzzal történő hirdetés 90%-kal nagyobb hirdetéslátogatottságot eredményez. Nagy előnye a színes, berendezett alaprajznak, hogy a négyzetméter érték vagy egy szélesség-hosszúság szám helyett egy helyiségről azonnal bemutatja, milyen berendezési tárgyak és bútorok férnek el benne. A vizuális információt legtöbb vevőjelölt könnyebben értelmezi, mint egy számértéket. A több érdeklődő közül nagyobb valószínűséggel jelentkezik A Vevő.


Megrendelné eladó házához, lakásához a színes alaprajzot valósághű berendezéssel, hogy ingatlanhirdetése kiemelkedően jelenjen meg? Kattintson az árak és információk gombra!

3D színes alaprajz lakáshoz, házhoz

ára: 14.000 Ft-tól

Ház eladása, hogyan adjuk el házunkat jó áron?

3D színes alaprajz lakáshoz, házhoz

ára: 14.000 Ft-tól

A 3D alaprajz (babaház nézet) az ingatlanok képpel történő bemutatásának legjobb módja. Egyszerre alaprajz, mert egy képen minden helyiséget megmutat, egyszerre látványterv, mert a valóságban egy élethűen berendezett ingatlant nem láthatunk felülnézeti módban, egyszerre panorámakép, mert a teljes belső tér az érdeklődők szeme elé tárul. A 3D babaháznézeti képpel ingatlanhirdetése kimagasló minőségű lesz. Az ilyen képpel hirdetett ingatlant az olyan komoly érdeklődők keresik, akik a minőségi ingatlanhirdetés alapján egy minőségi ingatlant fognak venni, akár magasabb áron is.


Megrendelné eladó házához, lakásához a 3D babaháznézeti képeket, hogy ingatlanhirdetése színes, látványos 3D alaprajzzal jelenjen meg? Kattintson az árak és információk gombra!

Valósághű 3D látványterv lakáshoz, házhoz

ára: 19.000 Ft-tól

3D látványterv készítés házakról, otthonokról. Eladó házak, otthonok látványterve.

Valósághű 3D látványterv lakáshoz, házhoz

ára: 19.000 Ft-tól

A 3D valósághű látványtervek egyrészt az érdeklődők, vevőjelöltek "mi-lenne-ha" vagy a "hogyan-lehetne" ötleteit segítenek az elképzelésből képi valósággá megteremteni. Az eladó ingatlanhoz készül 3D látványterv megmutathatja az üres, kiköltözés utáni állapotot, melyet a vevő birtokba vesz. Ha az üres ingatlant bemutató látványterv alapján oda tudja képzelni saját bútorait és berendezési tárgyait az eladó ingatlan helyiségeibe, a vevő a vételi szándékát végül megerősítő döntést sokkal könnyebben hozza meg. A látványtervek másrészt bemutatják az ingatlan legjobb állapotát. A hirdetésben látott legjobb állapot képének birtokában tekinti meg az ingatlant, nem szükséges a megtekintés előtt a teljes rendrakás, a személyes dolgok folytonos elrendezgetése mert a vevőjelölt "látta" a tökéletes állapotot. Az ingatlanról bemutatott 3D látványképek a pozitív, végső vásárlási döntést közel 66%-ban elősegítik.


Megrendelné eladó házához, lakásához a látványterveket, hogy eladó ingatlana legjobb állapotát már első megtekintés előtt bemutassa vevőjelöltjeinek? Kattintson az árak és információk gombra!

Bel- és kültéri panorámafotó lakáshoz, házhoz

ára: 12.000 Ft-tól

Panorámafénykép készítés eladó ingatlanhoz. Házak, otthonok, lakások panorámafényképe.

Bel- és kültéri panorámafotó lakáshoz, házhoz

ára: 12.000 Ft-tól

Az ingatlaneladás első és legfontosabb lépése a kitűnő kül-és beltéri képek általi figyelemfelkeltés. A panorámaképek az emberi szem látóterének megfelelő, 170o-os látóteret mutatnak be, szemben a hagyományos eszközökkel készült, általában csak 60-90o-os látóteret megjeleníteni képes képekkel. A szuperpanoráma ingatlanfotók az ingatlant vásárolni szándékozók nagy kedvencei, mert ezeken a képeken egyben áttekinthetőek a helyiségek. A hagyományos ingatlanfotók nem képesek bemutatni azt a tér-élményt, amit egy helyiségbe belépve a szemünk lát. A 15 képből összefűzött nagyfelbontású, széleslátószögű panoráma ingatlanfotók ugyanazt mutatják meg képen, amit az emberi szem a valóságban lát. Egy kép -> több vizuális információ -> megalapozott vásárlási döntés -> az eladó előbb jut a vételárhoz.


Megrendelné eladó házához, lakásához a szuperpanoráma ingatlanfotókat, hogy ingatlanhirdetése egy képen is többet mutasson be az érdeklődőnek? Kattintson az árak és információk gombra!

Ingatlanát a kategória 1-25 helye egyikén, folyamatosan a hasonlóak előtt hirdetjük.

ára: 37.900 Ft / hó

Ház eladása, hogyan adjuk el házunkat jó áron?

Ingatlanát a kategória 1-25 helye egyikén, folyamatosan a hasonlóak előtt hirdetjük.

ára: 37.900 Ft / hó

Eladó háza, otthona a saját kategóriája legjobb 1 - 25 találata között szerepelhet. Akár az első találati oldalon, a nagyobb ingatlanirodák hirdetései előtt is megjelenítjük hirdetését, ezért az érdeklődők, keresők, lehetséges vevőjelöltek sokkal hamarabb és jóval többen kattintanak rá. Ha ingatlana ismert, jól látogatott hirdetéssel szerepel, jóval nagyobb eséllyel kattint rá a jövőbeli vevője és ezért akár a meghirdetés hetében is sikeresen el tudja adni. Napi 1.263 Ft-ért ennél hatásosabban nem tudja hirdetni ingatlanát a legnagyobb, legfontosabb hirdetőoldalon! Kategória = típus + település + szobaszám + alapterület; azaz pl. Péterhegyi 5+2 szobás, 187 m2-es családi ház vagy Rákosfalvi 2+1 szobás, 68 m2-es panel lakás.


Megrendelné a szolgáltatást eladó házához, lakásához azért, hogy ingatlanhirdetése a kategóriája első 25 helye egyikére kerüljön? Kattintson az árak és információk gombra!

Eladó házára, lakására az interneten bárhol rátalálnak, nemcsak az ingatlanportálokon.

ára: 5.600 Ft

Eladó ingatlan hirdetési szöveg írása. SEO szövegírás eladó ingatlanhoz

Eladó házára, lakására az interneten bárhol rátalálnak, nemcsak az ingatlanportálokon.

ára: 5.600 Ft

A kulcsszavas szöveggel feltöltött ingatlanhirdetést az érdeklődők nem csak a hirdetőportálokon, időt rabló módon egyesével kereshetik meg, hanem kedvenc keresőprogramjukkal is egy helyen, mindössze pár kattintással. A mai rohanó világban elsődleges fontosságú, hogy a keresett információt hamar elérhessük. A legtöbb ingatlant kereső a kedvenc böngészőjében csak egy helyen adja meg a keresett ház vagy otthon paramétereit, és több mint 20, ingatlant hirdető portál eredményeit egyszerre kapja meg. A jól megírt hirdetési szöveg eredményeként az ingatlant keresők harmadannyi ideig keresgélnek, és 3-szor előbb találnak rá az eladó ingatlanra. Ehhez mindössze a jó kulcsszavas hirdetési szöveg megírása szükséges. Az előbb megtalált eladó ingatlant előbb el lehet eladni és a vételárral a kézben hamarabb lehet továbblépni.


Megrendelné eladó házához, lakásához a kulcsszavakkal ellátott hirdetési szöveget, hogy emiatt könnyebben és a teljes interneten bárhol megtalálható legyen? Kattintson az árak és információk gombra!

5csillagos Érdeklődő- és vevőkezelés szakmai útmutató

ára: 5.500 Ft

Ház eladása, hogyan adjuk el házunkat jó áron?

5csillagos Érdeklődő- és vevőkezelés szakmai útmutató

ára: 5.500 Ft

15+9 pontos útmutató az eladó ingatlan iránt érdeklődők előminősítéséhez. Profi eladóvá teheti magát csupán az útmutató elolvasásával is. Már a telefonhíváskor kiszűrheti az ingatlanturistákat, a komolytalan érdeklődőket, a csak tippekre vadászókat, az ingatlanügynökök fizetett segítőit. Eladóként az útmutató alapján végzett érdeklődések előszűrésével naponta akár 1 - 1.5 órát is megtakaríthat az eladás hetei alatt, mert ténylegesen csak a valós, komoly érdeklődőkkel, a lehetséges vevőjelöltekkel kell foglalkoznia.


Megrendelné az útmutatót, hogy felkészült profi eladóként fogadhassa a telefonhívásokat és a megkereséseket? Kattintson az árak és információk gombra!

Szabadon mozoghat az ingatlanban.

ára: 15.500 Ft-tól

Szabadon mozoghat az ingatlanban.

ára: 15.500 Ft-tól

Az ingatlan helyiségei virtuálisan egyszerűen és könnyedén megtekinthetők, időpont egyeztetések és várakozások nélkül a munkahelyen ülve, vagy otthonról a karosszékből is. A ingatlanséta teljes és valósághű képet nyújt pl., a nappaliról, vagy egy szobáról, nem kell átültetni a 2dimenziós alaprajzot gondolatban a valóságra, így az érdeklődők úgy látják térben a helyiségeket, mintha valóságban is jelen lennének. Tulajdonos eladóként elküldheti ingatlana 360o-os ingatlanséta képeit az érdeklődőknek még az első megtekintés előtt. A visszajelzés eredményeként csak a valóban komoly érdeklődővel kell személyesen találkoznia, ezzel nagyon sok időt megtakaríthat.


Megrendelné eladó házához, lakásához a 360o-os virtuális ingatlansétát? Kattintson az árak és információk gombra!

Irányítás egérrel:
előre-hátra: görgetés,
jobbra-balra: forgatás lenyomott bal egérgombbal,
egy pontra előre: kattintás.

Cameras menü: megadott nézőpontokra gördít

Irányítás billentyűzettel:
előre: W, hátra: S, balra: A, jobbra: D, fel: Q, le: E

Méretpontos alaprajz lakáshoz, házhoz

ára: 9.500 Ft-tól

Alaprajz, házakhoz, lakásokhoz. Alaprajz készítés eladó ingatlanhoz

Méretpontos alaprajz lakáshoz, házhoz

ára: 9.500 Ft-tól

A vevők számára az első hasznos információt egy eladó ingatlanról az alaprajz nyújtja. A mérethelyes és méretes alaprajzra 10-ből 9-en rákattintanak. Az alaprajz egyszerre jeleníti meg az alapterületet, az ingatlan méretét, a helyiségek számát, valamint a közöttük lévő kapcsolatot. A vonalas alaprajz áttekintést nyújt az ingatlanról, az tájolásról, a nyílászárók helyéről, távolságáról, és méretéről, a helyiségek számáról, alapterületéről, funkciójáról. Ezeket az információkat minden érdeklődőnek be tudja mutatni egy pontos alaprajzzal. A megrendelt vonalas alaprajz A4-es méretű, így azt az érdeklődőknek elegánsan átadhatja kinyomtatva, vagy elküldheti e-mailben csatolva.


Megrendelné eladó házához, lakásához a méretpontos alaprajzot, hogy ingatlanhirdetése profi módon jelenjen meg? Kattintson az árak és információk gombra!

- KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST! -

A megadott számon munkaidőben hívjuk vissza

- EREDMÉNYEINK -

Az alábbi grafikon tartalmazza az eddig elkészült hirdetési anyagok számát

1-2 szobás lakás

db

3-4 szobás lakás

db

5+ szobás lakás

db

1-2 szobás ház

db

3-4 szobás ház

db

5+ szobás ház

db

- VÁLASSZON JOBBAT, MINT AZ ÁTLAGOS ! -

Pénztárcabarát

... mert nincs milliós, 3 - 5% + ÁFA közvetítői jutalékkal megnövelt, emiatt versenyképtelen eladási ár és emiatt a jelentős árhátrány. Szolgáltatásunk árait a valódi fizetési hajlandósághoz igazítottuk.

Időtakarékos 

... mert nincs ingatlanturista, nincs időtrabló telefonálás, nincsenek mindössze 30 perccel előbb lemondott olyan ingatlanmegtekintések, amelyek miatt korábban át kellett szerveznie a napját.

Modern

... mert nem kell ingatlanmegtekintőket minden egyes alkalommal fogadni, hiszen akár mobiltelefonon, vagy laptopon is nézhető 3D alaprajz (babaháznézet) a képernyőn valósághűen mutatja be otthonát.

Egyszerű

... mert nem kell külön az ingatlanossal, a fotóssal, és egy jó szövegíróval találkozni és szerződni, hiszen egy komplett csomagban és jobb minőségben rendelheti meg mindazt, amit egy hagyományos hirdetéshez drágábban és csak több forrásból lehet.

Hatásos

... mert nem fog elveszni hirdetése a többi hasonló között, mert szöveges, képes hirdetése jóval az átlag fölé emelkedik, előbb találnak rá a lehetséges vevőjelöltek és ezért előbb tud adásvételi szeződést kötni és a kifizetett vételárral a kezében továbblépni.

Kényelmes

... mert az eladás folyamatát hátradőlve, kényelmesen, a karosszékből is irányíthatja, hiszen csak a szakértőink által szűrt, előminősített és kellő mértékben felkészített komoly érdeklődőket kell személyesen fogadnia.

Ha szeretné házát, otthonát késlekedés nélkül, egyszerűen és a megfelelő áron eladni, kattintson az Megrendelés gombra!