Látványterv készítése eladó ingatlanhoz, lakáshoz, családi házhoz. 3D látványterv árak.

Valósághű 3D látványterv lakáshoz, házhoz

Eladáskor a meggyőzés egyik legjobb eszköze. Vizuális típusok előnyben. Mutassa be az érdeklődőknek az ingatlanában rejlő helyiség (át)alakítási és berendezési lehetőségeket!

Ára: 11.000 Ft-tól

- VALÓSÁGHŰ 3D LÁTVÁNYTERV ÁRAK -

Ingatlan típusa 1-2 szobás 3-4 szobás 5+ szobás
Társasházi, lakóparki, panel lakás 19.000 Ft 22.800 Ft 26.600 Ft
Családi ház, sorház, ikerház 30.400 Ft 36.500 Ft 42.600 Ft

A fenti árakból 24-37% kedvezményt adunk

A 3D látványtervet + 3D színes alaprajzot (babaháznézet) + a színes berendezett alaprajzot együtt 24-37%-kal kevesebbért is megrendelheti Okos csomagban.

Például

  • 3-4 szobás társasházi lakás 3D látványterve Okos csomagban: 22.800 Ft helyett 14.364 Ft.
  • 6 szobás családi ház 3D látványterve Okos csomagban: 42.600 Ft helyett 26.813 Ft.

Miért előnyös valósághű 3D látványtervvel hirdetni eladó ingatlant?

Amikor a vevők 99%-a egy előző lakásból, szülőktől, albérletből elköltözik, továbbköltözik, a bútorait, berendezési tárgyait az új lakásba magukkal viszik. Egy új otthon választásának nem csak az eggyel-kettővel több szobaszám az egyik fő szempontja, hanem az, hogy az előző lakásból elhozott bútorok, tárgyak hogyan és hol férnek el úgy, hogy megtartsák eredeti funkciójukat. Ezért fontos a látványterv, mert hozzásegíti a vevőt ennek elképzeléséhez. A képek tetszőleges irányból és szögből mutatják be ingatlana értékes, egyedi helyeit. Látványterveink segítségével az érdeklődők, akikből egy valószínűleg a vevő lesz, olyan, számukra fontos, pozitív is "megláthatnak" egy helyiségben vagy az ingatlanban, amit tulajdonosként az eladó nem is gondolt. A 3D látványterv által az ingatlanról bemutatott képek a pozitív, végső vásárlási döntést közel 66%-ban elősegítik.

A megrendelés tartalma:
Minden - a küldött képek alapján valósághűen berendezett - helységről 2 jellemző szögből készített fotórealisztikus minőségű, fullHD felbontású, JPG formátumú kép. A képeket a megrendelő saját ingatlanhirdetéséhez szabadon, megkötés nélkül felhasználhatja. Egy 3+1 szobás lakásról jellemzően 11-12 db nagyfelbontású képet küldünk.

Valósághű 3D látványterv készítést akár másnapra is vállalunk. Az alábbi 3+2 egyszerű lépéssel Ön is rendelhet.

  1. A Megrendelő űrlap kitöltése után küldje el eladó ingatlana kézzel rajzolt mérethelyes, vagy mérnöki, fekete-fehér vonalas alaprajzát csatolt fáljként az alaprajz@hazak-otthonok.hu e-mail címre. A kitöltés során adja meg ingatlana típusát (ház/lakás) és a szobaszámot (1-2, 3-4 vagy 5+), majd válassza ki a 3D látványterv tételt. Ha nincs alaprajz, akkor a "jelölje be, ha nincs alaprajza!" lehetőséget is válassza ki! Mire ügyeljen, ha megrendelés helyett inkább kézzel készített alaprajzot küldene.
  2. Ha a Megrendelő űrlapon @gmail.com végű címet ad meg, feltöltheti az alaprajzot a Házak-Otthonok Google Drive tárhelyére is. A megrendelésben a csak "online szolgáltatást rendelek" lehetőséget adja meg.
  3. Ne felejtse el az automatikus visszaigazoló e-mailben kapott HO- kezdetű rendelésazonosítóját is elküldeni az alaprajzzal együtt, valamint a külön e-mailben kapott számlát 3 banki napon belül kiegyenlíteni!
  4. Elfogadunk szkennelt, vagy telefonnal fényképezett alaprajzot is, feltéve, hogy a vonalak, méretek, számok jól látszanak és a kép nem torz. A maximális képméret 7Mb, a képformátum JPG, PNG, JPEG, GIF vagy PDF lehet.
  5. Az alaprajz mellé küldjön képeket az eladó ingatlanról, mert azok alapján valósághű berendezéssel (pl. bútorok helye, mérete, nagysága) készítjük el az alaprajzot.

Valósághű 3D látványterv lakáshoz, házhoz

Látványterv készítése eladó ingatlanhoz, házhoz, lakáshoz. Látványgerv árak.

Valósághű 3D látványterv lakáshoz, házhoz

Valósághű 3D látványterv rendelése

  1. Töltse ki a Megrendelőt
  2. Küldje el ingatlana alaprajzát, csatoljon beltéri fényképeket is
  3. A küldött számlát 3 banki napon belül egyenlítse ki

Kiemelkedő

Mutassa meg eladó ingatlanát úgy, mint a profik

Látványos

Hirdetése a legfelkapottabbak egyike lesz

Megkönnyíti a döntést

A vevőknek több vizuális támpontot nyújt

- KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST! -

A megadott számon munkaidőben hívjuk vissza